Sjöstadens Kem & Tvätt

Om oss

Vi har en egen skräddare

Vad vi gör

Specialister på Kemtvätt & Skrädderi

Vi är specialister på att vårda dina kläder så att de håller längre. Här kan du tryggt lämna in kläder, skor, mattor och andra hemtextilier.

Oavsett om olyckan varit framme eller om det är dags för skjortinlämning så kan vi hjälpa dig. På Sjöstadens Kem & Skrädderi har vi stor kompetens av kemtvätt och vattentvätt åt både privatpersoner och företag. Vi ser till att dina plagg tvättas och behandlas på rätt sätt så att de håller sig fina längre.

Hos oss kan du välja upphämtning eller leverans vid behov. Det gör att vi är ett förstaval inom kemtvätt i Hammarby sjöstad, Nacka, Saltsjö boo och närliggande områden. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Behöver du mer än bara kemtvätt?
Vi vill vara din självklara kontakt när du behöver hjälp med olika typer av textilvård och reparationer. Därför erbjuder vi inte bara kemtvätt utan även förstklassigt skrädderi, skomakeri och mattvätt.

Vi klarar av stora mängder tvätt!
Som ett större företag kan det bli en hel del tvätt. Vi erbjuder därför företagstvätt med både kapaciteten och kompetensen att tvätta stora mängder arbetskläder och entremattor. Hör av dig till oss, så tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar era behov gällande upphämtning och tider.