Våra tjänster

Kemtvätt

Kemtvätt i Hammarby Sjöstad

Kemtvätt i Hammarby Sjöstad

Professionell rengöring

Sjöstadens Kem & Skrädderi erbjuder fullservice av kem- och vattentvätt inklusive upphämtning och leverans vid behov.

Det spelar ingen roll om olyckan har varit framme eller om du behöver fräscha upp ett klädesplagg, du kan lugnt vända dig till oss.

Sjöstadens Kem & Skrädderi har stor kompetens av både kemtvätt och vattentvätt och ansvarar för att dina kläder och övrig hushållsstvätt tvättas och behandlas på rätt sätt.

Se våra övriga extratjänster såsom skrädderi och skomakeri, vi är din självklara leverantör när du behöver hjälp med olika typer av tvätt.

Vi erbjuder kemtvätt i Hammarby Sjöstad till både privatpersoner och företag. 

5 viktiga saker att tänka på innan du lämnar in dina textilier för professionell kemtvätt

Innan du lämnar in din matta eller textil för kemtvätt, bör du tänka på följande:

  1. Material: Säkerställ att kemtvätten kan hantera det material dina textilier är gjord av. Vi erbjuder specifika program för olika typer av material såsom ull, silke eller syntetmaterial.
  2. Fläckar: Var noga med att beskriva eventuella fläckar eller orenheter som du vill att vi ska ta bort. Detta kan hjälpa oss att välja rätt kemikalier för att ta bort fläckarna men vi kan inte garantera att de försvinner till 100%.
  3. Färg: Var noga med att beskriva din textils färg så att vi kan använda lämpliga kemikalier och förhindra att färgen skadas.
  4. Tvättråd: Läs tvättråden på dina textiler och följ dem noga. Några material kan kräva speciella skötselråd för att förhindra skador.
  5. Garanti: Fråga oss om vi erbjuder någon form av garanti eller återbetalning om du inte är nöjd med resultatet.

Genom att följa dessa tips kan du vara säker på att dina textiler får den bästa möjliga kemtvätten och att du är nöjd med resultatet.

Kontakta oss på Sjöstadens Kem & Skrädder för mer information om våra tjänster och rådgivning.

Om något händer med textilierna under tvätten bör du omedelbart kontakta oss för att diskutera situationen. Beroende på vad som har hänt kan vi kanske erbjuda en lösning eller ersättning för skadade kläder. Det är också viktigt att du har dokumentation på skadorna, som foton eller videor, för att underlätta processen.